avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actualizare cadastru. Bună seara. Se poate perfecta o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actualizare cadastru. Bună seara. Se poate perfecta o tranzacție ...

Actualizare cadastru.

Bună seara.
Se poate perfecta o tranzacție imobiliara având ca parte a documentației un cadastru din 2005 sau trebuie actualizat menționez ca este vorba de o proprietate teren plus o construcție( casa de locuit) și o anexa care nu sunt evidențiate decât numai Suprafa construita a casei. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: b74sgm , utilizator 09:37, 13 Septembrie 2021
Mergeti cu actele la notar, sa le vada, oricum trebuie sa mergeti la notar.
Daca cumparati cum apare pe cadastru, inseamna ca asa exista si pe teren.
Multumesc pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire cadastru ContSters255159 ContSters255159 Am cumparat un lot de pamant, pe care mi-am ridicat o casa finalizata (receptie) in 2007, dar problemele incep sa apara in sensul ca : Pretul terenului a ... (vezi toată discuția)
Cadastru teren de sub bloc cerut la vanzarea apartamentului bogdan1709 bogdan1709 Buna ziua, Suntem in curs de vanzare a unui apartament unui cuplu care-l cumpara prin prima casa. Am furnizat toate actele necesare, iar astazi ne-a sunat de ... (vezi toată discuția)
2 cf teren si casa bia66 bia66 Buna ziua!Am un teren proprietate si o casa consruita pe acel teren insa am 2 cf-uri unul pe casa si altul pe taren;imi spuneti va rog frumos daca trebuie ... (vezi toată discuția)