avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Imi puteti spune va rog daca Olanda se mai afla pe ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Imi puteti spune va rog daca Olanda se mai afla pe lista tarilor ...

Imi puteti spune va rog daca Olanda se mai afla pe lista tarilor de mare risc epidemiologic?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: carmen.manole , utilizator 12:29, 14 Septembrie 2021
Potrivit Anexei la Hotărârea CNSU nr. 68 din 09.09.2021 Lista tărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat, conform Hotărârii nr. 68 din 09.09.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență , Listă in vigoare de la data de 12.09.2021, ora 00:00 , Olanda se afla in zona galbena.
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 14 Septembrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

[covid - tari terte] buna ziua, as avea o intrebare, autoritățile au stabilit condiții ... RamonaBG RamonaBG Buna ziua, As avea o intrebare, autoritățile au stabilit condiții pentru strănii care vin în România din state terţe, indiferent de lista pe care ... (vezi toată discuția)
Mai este valabil punctul 9 din hotărârea de guvern cu privirea ... Puiu cosmin Puiu cosmin Mai este valabil punctul 9 din hotărârea de guvern cu privirea la excepție de a intra in carantina la intoarcerea in romania ? (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutați ca sa aflu daca cineva care vine din elvetia ... ladriana ladriana Va rog sa ma ajutați ca sa aflu daca cineva care vine din Elvetia si sta mai putin de 72 ore in Bucuresti intra sau nu in carantina. Am citit cel mai recent ... (vezi toată discuția)