avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Hartuire
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Hartuire

Buna ziua. Va implor, ajutati-ma! Ma confrunt cu o foarte mare problema. M-am despartit de prietenul meu care la ora actuala imi trimite mesaje de santaj, cu ceva ce stie de mine din trecutul meu, de amenintari, cuvinte foarte jignitoare, etc. As putea depune plangere impotriva lui pentru hartuire? Nu as vrea sa fac ce au facut Madalina Manole si Malina Olinescu... In ultimul mesaj pe care mi l-a trimis mi-a scris ca ori ma spanzur ori ma ruineaza, ma distruge!!! Ce pot sa fac. Ce sanse am de castig? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: danutzella , utilizator 10:32, 23 Decembrie 2011
mergeti la politie si depuneti plangere pt amenintare si santaj. Hartuirea de acest gen, nu e incriminata de codul penal in vigoare
Multumesc. Asa cred ca am sa fac pentru ca nu-mi da de ales. Poate asa voi scapa si ma va lasa in pace. Sarbatori fericite!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face ceva pentru a stopa șantajul și jignirile care îmi sunt adresate pe facebook? Crisa30 Crisa30 De luni de zile sunt santajata si ofensata de fosta amanta a sotului pe facebook ,Nu de multe ori ne-a distribuit fotografiiile public cu mii de cuvinte urate ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am și eu o situație și nu știu cum as putea sa ... Simona0611 Simona0611 Buna seara. Am și eu o situație și nu știu cum as putea sa o rezolv. Tocmai m-am despărțit de prietenul meu din varii motive. Ideea este ca nu ma lasă ... (vezi toată discuția)
Amenintare. exista posibilitatea sa fie condamnat la inchisoare ? ATAT ATAT Vă prezint o situatie a fratelui meu. O relatie intre 2 persoane care intr-un final se despart dar el continua sa o tachineze...fie prin telefon fie prin ... (vezi toată discuția)