avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Prin expresia ,,vaccinare completa \'\'sunt incluse ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Prin expresia ,,vaccinare completa ''sunt incluse vaccinarile ...

Prin expresia ,,vaccinare completa ''sunt incluse vaccinarile ,inclusiv Vaccinarea de Rapel?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:09, 15 Septembrie 2021
da, daca respectivul vaccin are si rapel
Ultima modificare: Miercuri, 15 Septembrie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vaccinare angajati - din firmele de salubritate. raresbogdan raresbogdan Lucrez la o firma de salubrizare si cei de la Sanepid spun ca suntem obligati sa facem vaccinarea anuala a personalului cu antitetanos si antitifoidic. ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna schema completa? de doua sau de trei ori? mie mi ... Viorel Ariton Viorel Ariton Ce inseamna schema completa? De doua sau de trei ori? Mie mi s-a spus de la centru de vaccinare,cand am facut a treia doza,ca se considera schema completa ... (vezi toată discuția)
In cazul vaccinarii copilului, poate copilul sa lipseasca o zi/ ... carmen.manole carmen.manole In cazul vaccinarii copilului, poate copilul sa lipseasca o zi/ in acea zi de la scoala? Dar parintele acestuia, isi poate lua o zi libera? (vezi toată discuția)