avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua caut un avocat care mă poate ajuta cu o ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua caut un avocat care mă poate ajuta cu o problema legata ...

Buna ziua caut un avocat care mă poate ajuta cu o problema legata de garanția unei mașini probleme cu service etc

Alte discuții în legătură

Land rover discovery - problema motor schimbat sebi80 sebi80 Buna ziua, Adresez aici o situatie cu care ma confrunt in ultimii doi ani vizavi de o masina si anume: In anul 2019 am achizitionat in sistem leasing ... (vezi toată discuția)
Problemă service auto - aș avea nevoie de o opinie juridică Geo2025 Geo2025 Bună ziua, aș avea nevoie de o opinie juridică într-o problemă legată de un service auto. În 2024, am dus mașina în service pentru o reparație ... (vezi toată discuția)
Masina cumparata defecta de la dealer autorizat (fara garantie) Alina Postolache Alina Postolache Buna ziua! Am cumparat in data de 10 aprilie o masina de la un dealer autorizat, renumit si cu recenzii bune. Fiindca a fost prima masina cumparata de mine si ... (vezi toată discuția)