Bună ziua revin din nou cu o problema cu care nu știu cum sa o rezolv. Am rezervat bilete de avion asta sa întâmplat într-un vineri am transferat banii numai ca nu a funcționat online beking acasă și luni când sa rezolvat problema sa transferat de 3 ori suma deja de o săptămână tor încerc sa rezolv problema dar nu am reușit firma spune ca nu a primit bani numai pe bilete și cu banca an vorbit și ei spun ca la firma trebuie sa fie bani pentru ca este aceleași cont bancar acuma nu știu ce sa fac unde trebuie sa merg ca sa rezolv problema precizez ca sunt în Germania
Verificati pe extrasul de cont daca intr-adevar sunt 3 plati identice si salvati extrasul de cont ca dovada, apoi il trimiteti firmei ca sa dovediti ca solicitati returnarea sumelor necuvenite. Daca firma refuza sa vi-i returneze, adresati-va ANPC (reclamatia se transmite online)
Bilet avion wizair
dorado-es
buna.am facut o rezervare pe internet pe ruta madrid --bucuresti cu wizair pentru 4 persoane si am platit-o prin transfer bancar in contul firmei in timp util ... (vezi toată discuția)