avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara, revin cu o intrebare: foi de observatie ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara, revin cu o intrebare: foi de observatie ‘disparute’ ...

Buna seara, revin cu o intrebare: foi de observatie ‘disparute’ din spital,motivul pt care se tot cereau de catre Politie si nu primeau un raspuns, era ca nu mai exista , cineva a facut ca ele sa dipara desi au termen de pastrare plus ca exista inca un dosar pe rol nu aveau cum sa ‘dispara’ . Carei institutii ma pot adresa personal, in afara de politie care se misca extrem de greu pt a trage la raspundere penala, persoana care a facut ca aceste foi de observatie dintr o sectie ATI sa dipara fara urma.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 09:33, 18 Septembrie 2021
Buna ziua, pai in afara de politie sau parchet, dupa caz parchet militar, nu prea vad cui sa va adresati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost încãtușat, lovit, scuipat si injurat de organele de politie ! Ionut_Melintescu Ionut_Melintescu Bună ziua, Totul s-a întâmplat in seara de Sf. Ioan, cand îmi serbam ziua de nume...muzica era mai tare, vecinul a facut reclamatie si asa au aparut la ... (vezi toată discuția)
Tergiversare plangere penala impotriva unui ofiter costache17 costache17 Buna ziua, am depus acum mai bine de 2 luni o plingere penala impotriva unei persoane, cadru militar- ofiter. Initial am depus plingerea la parchet , ... (vezi toată discuția)
Accident cu vinovat fãrã rca mateivoicu mateivoicu Bună ziua. Am o întrebare. Am avut acum ceva vreme un accident de circulație, eu fiind în postura de victimă. Vinovatul a declarat că nu are niciun ... (vezi toată discuția)