avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Salut! Am o intrebare in legatura cu pasaportul ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Salut! Am o intrebare in legatura cu pasaportul romanesc. Am ...

Salut!

Am o intrebare in legatura cu pasaportul romanesc. Am devenit cetatean american recent si am primit pasaportul american cu numele nou dupa divort. Pasaportul romanesc inca este valabil pentru 8 ani dar pe numele vechi, inainte de divort. Intrebarea mea este, pot calatori cu pasaportul romanesc cu numele vechi atata timp cat inca este valabil? Daca rezerv un bilet pe numele nou, din moment ce mi ar trebui pașaportul american sa intru in tara, mi ar afecta intrarea in Romania din moment ce biletul ar avea alt nume? Multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Buna ziua - nu am schimbat pasaportul dupa schimbarea numelui lilibobocul lilibobocul in urma divortului,am revenit la numele dinaintea casatoriei,schimbandu-mi buletinul dar nu si pasaportul.Intrebarea mea este daca mai pot iesi din tara cu ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie sunt cetatean american si as dori sa stau in ... Seby44 Seby44 Dubla Cetatenie Sunt Cetatean American si as dori sa stau in Romania un an de zile. Ca sa ies si sa intru in Statele Unite trebuie sa folosesc pasaportiul ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate romaneasca, domiciliul in sua rodiea10 rodiea10 Daca am cetatenie romana si americana,pot avea si Buletin de identitate romanesc?sau care este documentul ce-l pot detine in aceasta situatie?Sint in ... (vezi toată discuția)