avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executor judecatoresc care nu isi face treaba
Discuție deschisă în Executare silită

Executor judecatoresc care nu isi face treaba

Am apelat la un executor judecatoresc in vederea solutionarii unei decizii a instantei pentru pensia alimentara care nu a fost platita de ani de zile. De atunci a trecut aproximativ jumatate de an, iar executorul inca nu a rezolvat nimic si nici nu imi mai raspunde la mesaje. De fiecare data cand il contactam sa-l intreb despre caz imi spunea ca inca nu l-a putut identifica pe tatal meu( pe decizia instantei nu aparea CNP-ul sau, este o decizie din 2005) . Am reusit sa aflu data tatalui meu de nastere pentru a-l ajuta pe executor sa-l identifice, insa acesta pare sa nu mai vrea sa rezolve aceast caz. Ce pot face in cazul acesta? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei alimentare ebolala ebolala Am implinit 18 ani si am solivitat continuarea pensiei alimentare in instanta.In momentul in care s-a terminat procesul am asteptat cele 31 de zile pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt o mama disperata, nu știu unde sa mai apelez ... 10000000000000 10000000000000 Buna ziua sunt o mama disperata nu știu unde sa mai apelez fiți amabili si ajutați mă cu un sfat Am fost căsătorită din cauza neînțelegerilor si a ... (vezi toată discuția)