avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme SuperBet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme SuperBet

Buna ziua! Numele meu este George si doresc sa intreb daca pot sa dau cumva casa de pariuri SuperBet in judecata din mai multe motive.
1 Acum o saptamana (14.09.2021) am incercat sa fac o retreagere online de pe platforma lor, dar nici pana azi nu mi-au intrat banii in cont.
2 Le-am trimis mesaj pe toate caile de contact. Nu doar ca a durat 2 zile sa imi raspunda la un amarat de mesaj (17.09.2021) dar atitudinea angajatilor lasa de dorit.
3 Mi-au spus ca au o problema de sistem si ca o vor rezolva cat mai repede posibil, dar nici pana azi nu a aparut vreo schimbare.
Eu imi doresc doar banii inapoi, dar aceasta companie merita sa nu mai existe pe piata.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: sorin 123 , utilizator 01:20, 2 Decembrie 2022
Buna seara,
Incercati o petiție la CJPC (Protectia consumatorului). Depuneți toate dovezile din care sa rezulte că aveți dreptul să vă retrageți banii de la ei.
Succes!
sunt de acord

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Companie aeriana - are rost o actionare in instanta? passivehero passivehero Nu stiu daca e locul potrivit pentru aceasta problema, oricum nu am decat sa o povestesc. Nu am nici o experienta anterioara de lucru cu avocati / intanta ... (vezi toată discuția)
Produse contrafacute partener emag nikitau nikitau Bună, Recent am comandat de pe emag (de la unul dintre partenerii lor terțe părți) un ghiozdan. După ce am primit produs am constat ca el este ... (vezi toată discuția)
Înșelătorie online IgorArdamax IgorArdamax Salutare, Acum câteva zile am făcut un mic schimb cu un individ online care pentru un obiect de pe o platformă de jocuri (Steam) a fost de acord să-mi ... (vezi toată discuția)