avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... In cadrul Cabinetului de avocatura, ca si personal ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

In cadrul Cabinetului de avocatura, ca si personal auxiliar, ...

In cadrul Cabinetului de avocatura, ca si personal auxiliar, pot fi angajat pe functia de consilier juridic?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 13:09, 19 Ianuarie 2022
Este o discutie lunga ce se poate face intr-o atare situatie, insa opinia mea este ca da, se poate angaja, dar nu vad cum isi poate indeplini atributiunile profesiei de CJ, pentru ca intre sarcinile CJ sunt si asistarea/reprezentarea in instanta, ori, pe cine sa reprezinte in instanta CJ-ul? Doar cabinetul (angajatorul sau) la o adica, intr-un litigiu ce priveste cabinetul, caci in opinia mea, la dosarele clientilor cabinetului nu se poate baga pentru ca apar niste chestiuni de confidentialitate si de reglementarea profesiei, insa dincolo de absurdul situatiei, as vrea sa vad si eu un CJ care reprezinta in instanta un cabinet sau o societate de avocati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilierul juridic in cadrul unui cabinet de avocat ContSters40598 ContSters40598 Concret, cum poate colabora consilierul juridic cu un avocat? Ce poate el face in cadrul cabinetului de avocat? Cum va colabora cu avocatul? Cum va fi ... (vezi toată discuția)
Pot in cadrul cabinetului de avocat sa angajez un absolvent de faculate de drept ? CABINET AVOCAT \ CABINET AVOCAT \ Va rog sa mi spuneti daca in cadrul Cabinetului de Avocat pot sa angajez un absolvent al facultatii de stiinte juridice ...si pe ce post ? Dea semenea ... (vezi toată discuția)
2 intrebari pentru cunoscatori: ContSters6798 ContSters6798 Lucrez ca secretara intr-un Cabinet individual de avocat. De curand (o saptamana) am absolvit dreptul. Aud tot felul de zvonuri, cum ca absolventii de drept nu ... (vezi toată discuția)