avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... primii pasi dupa absolvirea facultatii de drept
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

primii pasi dupa absolvirea facultatii de drept

Sint proaspat absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii "Tibiscus" din Timisoara. Ceea ce ma intereseaza este ce pasi trebuie parcursi pentru a incepe o cariera in avocatura.Examene,stagiatura si tot ce are legatura cu acest subiect.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters67773 , utilizator 11:09, 12 Ianuarie 2010
Buna!
Bine ai venit printre noi!
Uite acelasi subiect s-a mai discutat in cadrul forumului, poti vedea exact ce raspunsuri a primit colegul nostru pe acceasi tema accesand linkul urmator:
www.avocatnet.ro/content/for...

Sper sa-ti fie de folos!
Cariera frumoasa iti doresc !
Ultima modificare: Marți, 12 Ianuarie 2010
ContSters67773, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere in barou aandrra aandrra stie cineva daca e posibil sa te inscrii in Baroul Bucuresti,ca avocat stagiar, dar avand contract de colaborare cu un avocat din alt barou? am promovat in ... (vezi toată discuția)
Stagiar 2009 bissy_ralu bissy_ralu Dragii mei, am si eu o intrebare: pentru stagiatura, e obligatoriu sa-mi gasesc un avocat in circumscriptia curtii de apel unde dau examen, sau e posibil sa ... (vezi toată discuția)
Cum gasesc un avocat pe langa care sa stau pe perioada stagiaturii?? oana_lex82 oana_lex82 Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii..Am absolvit facultatea in 2006 si as dori sa incerc sa dau examenul de admitere in Baroul Vrancea...e ff greu pt ca ... (vezi toată discuția)