avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Întrucât sunt însărcinată în aceasta perioada a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Întrucât sunt însărcinată în aceasta perioada a pandemiei, ...

Bună ziua,
Întrucât sunt însărcinată în aceasta perioada a pandemiei, iar angajatorul actual nu îmi oferă posibilitatea de a lucra în telemunca, colegii de la medicina muncii au făcut recomandarea de risc maternal pentru 120 de zile.
În perioada concediului maternal am dreptul de a presta activitate în telemunca pentru o eventuala alta firma care agreează munca la distanta?
Ultima modificare: Marți, 21 Septembrie 2021
Mihaela0215, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:17, 21 Septembrie 2021
În perioada concediului maternal aveti dreptul de a presta activitate în telemunca pentru o eventuala alta firma care agreează munca la distanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de risc maternal paperjam paperjam Buna ziua, sunt insarcinata si lucrez in radiologie, insa in doze considerate mici, adica nivelul 1 de risc radiologic. Medicul de medicina muncii mi-a zis ca ... (vezi toată discuția)
Am recomandare de la ginecolog pentru concediu de risc maternal, dar cei de la medicina muncii spun că e o aberație. cui trebuie să-i cer acest tip de concediu, cine îl acordă? Did27 Did27 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat sau mai multe informatii despre urmatoarea situatie. Sunt insarcinata in 5 luni si la ultimul control mi s-a dat de ... (vezi toată discuția)
Bună seara sunt insarcinata in 20 de sapt. am anunțat angajatorul ... AAMM AAMM Bună seara Sunt insarcinata in 20 de sapt. Am anunțat angajatorul din sapt 7 de sarcina. Atunci am renunțat la turele de 12 h si am trecut la ture de ... (vezi toată discuția)