avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie somaj

Va expun urmatoarea situatie:
Persoana cu 33 ani vechime in munca, neintrerupta, intra in somaj (12 luni) si beneficiaza de indemnizatie de somaj 3 luni. Se angajeaza pe perioada determinata 10 luni, perioada in care indemnizatia de somaj se suspenda. Dupa cele 10 luni, este repusa in plata si beneficiaza de somaj restul de 9 luni. Se angajeaza pe perioada determinata 2 luni. Va rog sa-mi spuneti daca poate beneficia de o noua indemnizatie de somaj 12 luni.

Multumesc,

Cel mai recent răspuns: tstefana , utilizator 17:41, 21 Septembrie 2021
Poate beneficia de o noua indemnizatie de somaj la incetarea celui de-al doilea c.i.m.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj-suspendari succesive tstefana tstefana Persoana cu 33 ani vechime in munca, neintrerupta, intra in somaj (12 luni) si beneficiaza de indemnizatie de somaj 3 luni. Se angajeaza pe perioada ... (vezi toată discuția)
Suspendare indemnizatie somaj tstefana tstefana Buna ziua, Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea speta: Persoana cu 33 ani vechime in munca, neintrerupta, intra in somaj (12 luni) si beneficiaza de ... (vezi toată discuția)
Poate beneficia de somaj? nicholas455 nicholas455 Exemplu: - o persoana lucreaza la o firma 9 luni. Firma nu mai merge asa ca, de comun acord se desface contractul de munca al angajatului. Modalitatea ... (vezi toată discuția)