avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Salut , am un drum de acces fara nume , pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Salut , am un drum de acces fara nume , pentru autorizatia de ...

Salut , am un drum de acces fara nume , pentru autorizatia de construire trebuie sa numesc strada si sa se aloce nr postal , intrebarea este : Dacă atribui un nume la strada , trebuie sa schimb ceva la vreun act de proprietate ? Sau pur si simplu se trece numele strazii in Intabulare

Alte discuții în legătură

Dilema in cazul unei autorizatii de constructie andrei_raul andrei_raul Buna seara, Am un teren in Brasov de 500m2. Terenul nu are cale de acces dar este lipit pe toata suprafata de terenul cumnatului meu. El are acces la ... (vezi toată discuția)
Nelamurire drum acces vampire666tc vampire666tc Buna ziua, am luat o bucata de teren care se invecineaza cu un drum.Vecinii pretind ca in titlul de proprietate din 1994 acest drum le apartine si ca acesta ... (vezi toată discuția)
Sunt necesare acte pentru a face o a doua poarta acces auto in loc de gard? ClaudiaM34 ClaudiaM34 Am o casa pe colt cu acces la doua strazi. Pe partea unde am deja poarta as mai vrea sa fac un al doilea acces auto pana la colt, fara sa intru pe cealalta ... (vezi toată discuția)