avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... M-am înregistrat ca întreprindere individuala.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

M-am înregistrat ca întreprindere individuala.

Am si eu o intrebare,
Nu am mai avut firma niciodată si stiu prea bine ce am de facut in continuare.. de curând am fost la registrul comerțului unde m-am înregistrat ca întreprindere individuala, cum pot eu pe viitor sa vand sau sa cumpar cu factura? De unde se elibereaza documentele necesare? Dețin o mica ferma.. mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 22 Septembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:46, 22 Septembrie 2021
Carnetele cu facturi pe care sa le numerotati si sa le folositi cand veti vinde cu factura catre alte firme, le puteti achizitiona de la magazinele care vand imprimate tipizate, de unde va veti achizitiona si registrul jurnal de incasari si plati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte lunare intreprindere individuala IzabelaMaria IzabelaMaria Bună dimineața! Mi am deschis recent o intreprindere individuala, nu am angajați. Vă rog să îmi spuneți dacă îmi trebuie contabilă? Ce ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala prestari servicii si comert service auto aurah aurah Buna seara!am un service auto ce are domeniu de activitate intretinerea si reparatia auto si comert.Intrebarea mea este: Facturile de la furnizoriprin care am ... (vezi toată discuția)
Completare jurnal de incasari si plati florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Am o intreprindere individuala, cu obiect de activitate comert cu amanuntul. Stiu ca este necesar sa completez jurnalul de incasari si plati, ... (vezi toată discuția)