avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Gestiune biblioteca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Gestiune biblioteca

Bună ziua,
Sunt bibliotecar și gestionar pe fondul de carte al unei secții mari. Mi se cere să iau și gestiunea unei filiale, unde merg de 2 ori pe săptămână și care nu mai are alt angajat. Nu doresc să răspund de două gestiuni simultan, aflate în locații diferite. Există un articol legal care să mă ajute?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:29, 23 Septembrie 2021
art.40 C.mun.
(1) Angajatorul are, in principal, urmatoarele drepturi:
...
b) sa stabileasca atributiile corespunzatoare fiecarui salariat, in conditiile legii;
c) sa dea dispozitii cu caracter obligatoriu pentru salariat, sub rezerva legalitatii lor;
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, sunt angajat ca referent marketing/vânzări într-o ... cosmincotinghiu cosmincotinghiu Bună seara, sunt angajat ca referent marketing/vânzări într-o instituție de stat care are în portofoliu câteva produse pe care le vindem/livrăm către ... (vezi toată discuția)
Probleme la serviciu - schimbare post mitzi666 mitzi666 sunt operator calculator in contractul de munca iar atributiiile mele sunt sa comand materiale pentru firma, dar directorul doreste sa ma treaca pe magazie / ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,care este fisa postului pentru tehnician gestiunea ... lugtimpoli lugtimpoli Buna ziua,care este fisa postului pentru Tehnician gestiunea productiei? Nu poate fi magazonier,sau ? Multumesc! (vezi toată discuția)