avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am o asigurare internațională.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am o asigurare internațională.

Bună ziua,
Am o asigurare internațională, care mi-a făcut în decembrie anul trecut un decont greșit, adică în loc de 7000 lei au depus 7000 euro. Eu nu am observat greșeală pentru ca am avut în cont bani din vânzarea unor terenuri.
Acum în septembrie si-au dat seama de greșeală și cer banii înapoi...Cum sa procedez, mai ales ca am investit banii și durează pana la profit. Ce pot să-mi facă?
Ultima modificare: Joi, 23 Septembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: IlieAlex , utilizator 11:38, 23 Septembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezinta infractiune? adelle01 adelle01 Buna ziua,am dat din gresala unui client suma de 500 euro in loc de 500 ron.mentionez ca sunt casiera la o banca.Pot recupera banii si ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)
Telefon mobil gasit pe strada- nu gasesc proprietarul-exista un termen de predare? oji62 oji62 am gasit pe strada un telefon mobil performant. am incercat sa gasesc pagubitul trimitand mesaje pe numerele de romania( are numere multe de Franta! cred ca ... (vezi toată discuția)
Plată cont iban eronat, încasare necuvenită Whybal Whybal Plată cont IBAN eronat, încasare necuvenită Am cumpărat un produs iar ulterior l-am returnat. In momentul în care am dat IBAN-ul , nu știu cum de am ... (vezi toată discuția)