avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Anulare contract de inchiriere(comodat) sediul social ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Anulare contract de inchiriere(comodat) sediul social firma

Sunt interesata sa stiu daca dau in judecata pentru anularea sediului firmei la domiciliul meu,daca exista posibilitatea sa-mi fie respinsa cererea de catre judecator ?Si ma intereseaza si cam la cate infatisari ma voi prezenta pentru a reusi anularea contractului de inchiriere(comodat)?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: AdrianaZ1982 , utilizator 07:41, 28 Septembrie 2021
contractul dvs nu are clauze de incetare si/ sau reziliere? asta ca sa nu fie nevoie sa mergeti in instanta. daca nu se poate altfel, consultati un avocat, macar pentru conceperea cererii de chemare in judecata
Ultima modificare: Joi, 23 Septembrie 2021
adriandimitriu, utilizator
Din pacate era fostul sot si am facut un contract fara termen de expirare.Acum nu doreste sa plece de bunavoie si am apelat la un avocat,dar eram curioasa daca o sa dureze mult pana se anuleaza contractul.Avocata mea inca nu a intentat actiunea si nu a stiut sa=mi spuna exact cat v-a dura.
nu m-am referit la perioada. exista clauze de incetare standard, reziliere, etc.

1. Poate sa va fie respinsa actiunea.

2. Nimeni nu va poate spune excat in cate termene se va judeca litigiul.
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuitatea unui proces civil gyandy gyandy Buna ziua. In 2010 am deschis un proces in insatnata ptr rezilierea unui contract de asistenta juridica.In septembrie 2014 s-a respins prin sentinta ... (vezi toată discuția)
Art. 1033 si urm. ncpc Crisanca Crisanca Buna ziua. Va rog sa-mi dati un raspuns in urmatoarea problema: am facut o actiune pentru evacuarea chiasului care nu a mai platit chiria de mai bine de 6 luni ... (vezi toată discuția)
Recurs ordonanta prezidentiala - reziliere contract comodat sediu sc arlette arlette buna ziua am deschis actiune ,ordonanta prezidentiala prin care am solicitat rezilierea contract comodat pentru sediu social,incheiat pe termen nelimitat ,si ... (vezi toată discuția)