avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ce se întâmplă in cazul in care un minor, ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ce se întâmplă in cazul in care un minor, nevaccinat, in varsta ...

Ce se întâmplă in cazul in care un minor, nevaccinat, in varsta de 10 ani se imbolnaveste de SARS-Cov 19, iar el se afla in grija unui singur parinte, care are un loc de munca, celălalt parinte fiind plecat din tara? Din legislatia actuala, din cate am inteles, copilul va fi carantinat, in timp ce părintele nu... in grija cui se va afla minorul in perioada de carantina, in timp ce parintele se afla la locul de munca?

Alte discuții în legătură

Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva covid-19 ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva Covid-19 nu transmit virusul daca sunt infectati după momentul vaccinării? Formulez aceasta ... (vezi toată discuția)
Ar fi corect un act normativ prin care sa plătească statul ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ar fi corect un act normativ prin care sa plătească statul testele PCR negative, iar pe.cele pozitive sa le plătească cei infectati cu Covid-19? Ma ... (vezi toată discuția)
Proces de divort chrysler_sro chrysler_sro buna ziua.am si eu nevoie de niste lamuriri.sunt casatorit de 3 ani si avem si o fetita de 3 ani,si de o perioada nu ne mai intelegem ea a fost plecata ... (vezi toată discuția)