Buna ziua! Am primit de la scoala o prezentare a cabinetului medical al scolii, in care la final trebuie completate datele parintilor si ne dam acordul cu privire la.... noi nu suntem de acord sa semnam aceasta fisa, am dat-o inapoi in alb, ca multi alti parinti, neexistand rubrica de refuz. Acum suntem sunati de la scoala si se fac presiuni asupra noastra ca trebuie sa scriem ceva pe foaie (fie acord, fie dezacord) si sa o semnam. Spun ca avem aceasta obligatie. Ma puteti ajuta cu o baza legala in acest sens? De asemenea, ma intereseaza daca exista un temei legal prin care pot refuza sa scriu ceva pe acea foaie. Va multumesc anticipat!
Va multumesc! Dar referitor la exprimarea unui punct de vedere in acest sens ,suntem obligați să consemnăm in scris? Adică dacă nu imi dau acordul in scris, nu se presupune a fi un refuz?
Cu ce va deranjează faptul că semnati pe pagina respectivă ca nu sunteti de acord,nu o sa va persecute nimeni oricât ar vrea unii antivaccinisti să devină martiri.
De ce să scriem ceva pe un document întocmit în așa fel încât să nu putem refuza?
Mai mult se amestecă GDPR cu un acord absolut asupra copiilor.