avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Putem face punctul de lucru doar pe o camera a ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Putem face punctul de lucru doar pe o camera a imobilului?

Buna ziua!

Doresc sa inchiriez un apartament pentru a desfasura activitatea firmei mele ( un magazin online). Sediul social il aveam deja la o alta adresa. La acest apartament, am vrea sa facem punct de lucru, dar am aflat intre timp de niste taxe foarte mari la impozit, undeva la 1.2% din valoarea locuintei dupa ce se face o evaluare in prealabil (1000-1500 lei). Astfel am ajunge la un impozit destul de mare anual, undeva la 2500 euro pe an, deoarece este un apartament mare, localizat intr o zona centrala. Intrebarea mea este, daca putem face punctul de lucru doar pe o camera a imobilului, iar taxele s-ar calcula in functie doar de aceasta suprafata.
Multumesc,
Elena
Ultima modificare: Vineri, 24 Septembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: elena231 , utilizator 11:32, 24 Septembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare maraluiza maraluiza buna ziua, am un apartament in vila confort 1, 3 camere ,pivnita mare, centrala proprie, termopane, usa metalica, parter, zona 1, Bucuresti, vechimea de ... (vezi toată discuția)
Impozit pe suprafata partiala a unui apartament nracolta nracolta In situatia in care un SRL are sediu intr-o camera dintr-un apartament care este proprietatea sotiei asociatului unic, cum se face calculul impozitului platit ... (vezi toată discuția)
Evaluare apartament crisanlaura crisanlaura Buna seara!! As avea nevoie de o informatie:cum se desfasoara o evaluare a unui apartament? Ce trebuie sa explice evaluatorul vanzatorului si cumparatorului, ... (vezi toată discuția)