avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Bună ziua, Se poate construi pe un teren extravilan ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Bună ziua, Se poate construi pe un teren extravilan faneata ...

Bună ziua,
Se poate construi pe un teren extravilan faneata și în ce condiții?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:42, 25 Septembrie 2021
in extravilan se pot edifica doar construcții cu destinație specifica de exploatare: agrozootehnice, forestiere, etc. va trebuie autorizație de construcție

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună. aș vrea să cumpăr un teren extravilan (faneața). am ... RolandEngi RolandEngi Bună. Aș vrea să cumpăr un teren extravilan (faneața). Am vorbit cu constructori care fac căsuțe din panouri tip \'Sandwich\', pe piloni. Întrebarea ... (vezi toată discuția)
Schimbare categorie de folosinta teren Tzutzuricu40 Tzutzuricu40 Buna ziua, Împreuna cu sotul meu intentionam sa cumparam un teren mai mare, aprox. 10000 mp in afara Bucurestiului pentru a ne construi o casa si poate chiar ... (vezi toată discuția)
Amenajare iaz piscicol cu exploatare si valorificare agregate minerale lilis27 lilis27 Buna ziua, Detinem 30 ha teren extravilan avand categoria de folosinta arabil, conform extrasului de carte funciara.Pe acest teren si pe inca o suprafata de ... (vezi toată discuția)