RolandEngi 
	    	Utilizator

RolandEngi 
	    	Utilizator	    

Bună. Aș vrea să cumpăr un teren extravilan (faneața). Am vorbit cu constructori care fac căsuțe din panouri tip 'Sandwich', pe piloni și mi-au spus că se poate construi fără vreun document. Platformele cu anunțuri de genu sunt pline, toate specifică că "fără documente" . Întrebarea mea este ca se poate efectua această demers fără ca terenul să fie considerat intravilan și fără autorizație de construcție? Legea 50/1991 specifică aspectele care nu necesită autorizație dar scrie că fără modificările terenului și case pentru locuirea permanentă sau deținerea ustensilelor se poate desfășura. Vă rog să mă lămuriți cu privința asta.
Mulțumesc anticipat pentru toate răspunsurile.
 adriandimitriu 
	    	Utilizator

adriandimitriu 
	    	Utilizator	    

adriandimitriu, utilizator
 adriandimitriu, utilizator 	
			 Kyandra 
	    	Moderator

Kyandra 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 nicum	                   

Buna ziua!
Pot obtine certificat de urbanism pentru constructia unei hale de aproximativ 500 mp, din panouri tip sandwich amplasata pe un teren aflat in ... (vezi toată discuția)
	                    nicum	                   

Buna ziua!
Pot obtine certificat de urbanism pentru constructia unei hale de aproximativ 500 mp, din panouri tip sandwich amplasata pe un teren aflat in ... (vezi toată discuția)

SaraDenisa	                   

Buna seara. Detin un teren intravilan care are trecut in cartea funciara la categoria de folosinta ; pasune. As dori sa schimb categoria de folosinta in curti ... (vezi toată discuția)
	                    SaraDenisa	                   

Buna seara. Detin un teren intravilan care are trecut in cartea funciara la categoria de folosinta ; pasune. As dori sa schimb categoria de folosinta in curti ... (vezi toată discuția)

Rosca Marian	                   

Buna dimineata,
Pentru construirea unei locuinte din panouri sandwich, fara fundatie, cu racordare la apa, gaz, canal, ESTE NECESARA AUTORIZATIE DE ... (vezi toată discuția)
	                    Rosca Marian	                   

Buna dimineata,
Pentru construirea unei locuinte din panouri sandwich, fara fundatie, cu racordare la apa, gaz, canal, ESTE NECESARA AUTORIZATIE DE ... (vezi toată discuția)