avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Ce inscrisuri in circumstantiere pot aduce ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Ce inscrisuri in circumstantiere pot aduce pentru ...

Buna ziua! Ce inscrisuri in circumstantiere pot aduce pentru o persoana care lucreaza in IT? Daca puteti sa imi spune ce fel de inscrisuri si exemple va rog
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:51, 28 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Puteti depune ca inscrisuri in circumstantiere orice inscris care are legatura cu persoana inculpatului si desigur ii profita in dovedirea unor trasaturi pozitive de comportament, pregatire, integrare sociala, etc. Spre exemplu, puteti depune diplomele care atesta studiile efectuate, caracterizari de la locul de munca, de la reprezentanti ai colectivitatii in care traieste, dovezi cu privire la intretinerea altor persoane (copii, persoane in varsta), documente medicale daca sufera de anumite afectiuni, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs (inscrisuri) deea86 deea86 buna seara,se poate sa imi raspundeti la o intrebare va rog? ce inscrisuri pot duce pt recurs (intr-un caz de furt),care sa il ajute pe inculpat? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Proba cu înscrisuri în circumstantiere? ContSters125947 ContSters125947 Buna ziua, Am si eu o nelamurire privind aceste inscrisuri, de ce fel ar trebui sa fie si ce ar trebui sa rezulte din ele? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua m ati putea ajuta cu "traducerea" următorului citat? ... stirbum stirbum Buna ziua M ati putea ajuta cu \"traducerea\" următorului citat? Este vorba despre un detinut care a depus cerere de eliberare Multumesc Solutia pe ... (vezi toată discuția)