lumi71 
	    	Utilizator

lumi71 
	    	Utilizator	    

Ana Muntianu 
	    	Consultant fiscal

Ana Muntianu 
	    	Consultant fiscal	    

Ana Muntianu, Consultant fiscal
 Ana Muntianu, Consultant fiscal 	
			~ final discuție ~
 ga-ga	                   

Buna ziua! Daca firma a avut suspendata activitatea pana la 1 septembrie 2009 -dupa 1 an jumate de pauza-trebuie sa plateasca impozit forfetar? si daca da cu ... (vezi toată discuția)
	                    ga-ga	                   

Buna ziua! Daca firma a avut suspendata activitatea pana la 1 septembrie 2009 -dupa 1 an jumate de pauza-trebuie sa plateasca impozit forfetar? si daca da cu ... (vezi toată discuția)

ministru_	                   

Mai postez o intrebare, daca poate sa ma ajute cineva urgent. Am infiintat o firma in luna iulie 2009 si am trebuie sa platesc acum impozitul forfetar. Eu stiu ... (vezi toată discuția)
	                    ministru_	                   

Mai postez o intrebare, daca poate sa ma ajute cineva urgent. Am infiintat o firma in luna iulie 2009 si am trebuie sa platesc acum impozitul forfetar. Eu stiu ... (vezi toată discuția)

Development Training Consulting	                   

Nu este destul de clar, o parte sustin ca se plateste impozit forfetar si de catre firmele infiintate in 2010 iar o parte sustin ca nu se plateste.
Cum o fi? (vezi toată discuția)
	                    Development Training Consulting	                   

Nu este destul de clar, o parte sustin ca se plateste impozit forfetar si de catre firmele infiintate in 2010 iar o parte sustin ca nu se plateste.
Cum o fi? (vezi toată discuția)