avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Un pensionar cu pensie in cuantum de 800 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Un pensionar cu pensie in cuantum de 800 lei ce ajutoare ...

Buna ziua,

Un pensionar cu pensie in cuantum de 800 lei ce ajutoare poate cere de la stat pentru timpul de iarna , am vazut ceva cu legea consumatorului vulnerabil și încă o lege dar unde trebuie sa întrebe și să facă cerere pentru a beneficia?

Mai știți și alte ajutoare?

Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:25, 22 Noiembrie 2021
Buna ziua,
Art. 7 din Legea 226/2021
(1) Ajutorul se acordă în funcție de venitul mediu net lunar pe membru de familie sau al persoanei singure, după caz, iar suma aferentă pentru compensarea procentuală se suportă din bugetul de stat, după cum urmează:
f)în proporție de 50%, în situația în care venitul net mediu lunar pe membru de familie sau al persoanei singure este cuprins între 680,1 lei și 920 lei;

Intrebati la primarie de aceste ajutoare...
[ link extern ]
Am făcut actele necesare.

Doar pe factura din decembrie se vede procentul de reducere sau ar trebui sa se vadă și pe factura emisa acum in noiembrie?
Mulțumesc
Am inteles ca reducerea* se aplica pe lunișe Noiembrie-Martie si factura pe luna Noiembrie vine in Decembrie.
Vedeti pe site-ul furnizorului daca sunt si alte informatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor incalzire nagy judit nagy judit Buna ziua, sunt o mama singura cu un copil de 13 ani, si am un PFA din iunie 2011 cu sistem real. In afara de 42 lei indemnizatie de crestere copii cu ce venit ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru incalzire cu gaze naturale! king king Buna ziua! Va rog frumos sa imi raspundeti si mie la o intrebare! Am facut separare de gaz,mi-am montat centrala termica dar inca nu a dat drumul la ... (vezi toată discuția)
Acordare ajutor social pentru caldura procesomanul procesomanul Nu am beneficiat pana acum de ajutor social pentru caldura iar din cifrele valorice din articolul prezentat pe avocat net nu inteleg mare lucru. Mai concret ... (vezi toată discuția)