avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carnet de munca necompletat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carnet de munca necompletat

Buna ziua
In 2009 am ridicat carnetul de munca de la ITM pentru a-mi face o copie, iar apoi am uitat sa-l duc inapoi. O perioada nu l-am mai gasit si in sfarsit in anul de gratie 2021 m-am trezit cu un carnet de munca care este completat doar cu prima inregistrare, adica incadrarea in munca din anul 2007.
Ce pot sa fac acum cu el? ITM mai completeaza carnete? Exista vreo lege in acet sens?
Am avut modificari de salariu, nu a fost dus la scanat la Pensii, iar in 2013 mi-a incetat contractul la firma. Intre timp firma a fost lichidata de la Registrul Comertului.
Ultima modificare: Vineri, 1 Octombrie 2021
cocos1, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:30, 1 Octombrie 2021
Depuneti-l la ITM , insotit de copia C.I. pentru a fi completat pana la data de01.01.2011 .....dupa 01.01.2011 , daca societatea este radiata solicitati un extras revisal de la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, prin ce document poate fi dovedita vechimea in munca, ... Denisa7 Denisa7 Buna seara, Prin ce document poate fi dovedita vechimea in munca, pentru perioada 2010-2013, in situația in care nu detin adeverinta de la angajator, iar ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca artenealexandra artenealexandra Buna ziua, cum as putea recupera cartea de munca de la firma Maglificio Primavera Trade, in prezent radiata? Mentionez ca cei de la ITM Bucuresti si Satu ... (vezi toată discuția)
Registrul electronic privind cartile de munca calytul calytul primaria trebuie sa se prezinte la itm cu cartile de munca pentru certificare?programul in care se completeaza carnetele de munca este cumva revisal? pentru ca ... (vezi toată discuția)