avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, exista un teren cu o casa bătrânească ce ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, exista un teren cu o casa bătrânească ce a aparținut ...

Buna ziua, exista un teren cu o casa bătrânească ce a aparținut bunicii mele,la momentul actual nu este îngrădit ,de teren nu sa mai ocupat nici părinții mei nici unchii , așa dar eu vreau să îl îngrădesc și să mă ocup de el, doar că între timp vecinii l-au exploatat și s-au dezvoltat pe acest teren, cei de la primărie nu vor sa vina să măsoare limitele, menționez că există doar o declarație de rol pe numele bunicii in primărie, acest este singurul document, cum pot obține o moștenire în acest caz,cum pot intabula acest teren, care sunt demersurile de urmat? Multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 14:12, 2 Octombrie 2021
Demersurile sunt "multe", greu de epuizat aici, incepeti cu dezbaterea mostenirii, apoi actiune in revendicare, dupa caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare casa fara intabulare in vederea demolarii Brezae Brezae Sunt interesat sa achizitionez o casa batraneasca care nu este intabulata. Intrebarea mea este: Mai este necesara intabularea acesteia, de vreme ce doresc sa o ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren leusan leusan Bunicul mei patern a detinut mai multe terenuri atat intravilane cat si extravilane ,pe raza unei comune,care au fost preluate abuzivc odata cu ... (vezi toată discuția)
Cum pot concesiona / cumpara un teren fara proprietar? mcalug mcalug Sunt proprietarul unei gospodarii intr-o comuna din judetul Brasov (obtinuta prin mostenire de la parintii mei). Curtea care imi apartine se invecineaza cu ... (vezi toată discuția)