avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Vreau sa fac testul care poate arata dacă am trecut ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Vreau sa fac testul care poate arata dacă am trecut sau nu, ...

Vreau sa fac testul care poate arata dacă am trecut sau nu, prin boala.
Cum se numește acel test ?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:39, 3 Octombrie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
E un test cu prelevare proba de sânge, test cantitativ de anticorpi IgG anti-S.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

test serologic cantitativ elisa, anticorpi igg sarscov2 - dovada trecerii prin boala godspeed godspeed Speta: Am un test serologic cantitativ Elisa, anticorpi Igg anti sarscov2 POZITIV, emis de un laborator din UE, in septembrie. Deci, am anticorpi. Un titru ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac daca sunt contact direct (covid) dar deja am trecut prin boala? dzsozso dzsozso Ce trebuie sa fac (care sunt obligatiile mele dpdv. legal), daca am trecut prin boala (Covid) si sunt contact direct a unei persoane confirmate pozitiv: caz ... (vezi toată discuția)
Se poate refuza testarea covid? Crin7 Crin7 Noul test Covid ce implica introducerea unui bat lung in nas mi se pare foarte invaziv. Se poate refuza pe acest motiv si solicita un test de sange in schimb? (vezi toată discuția)