avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Antecedente penale, reabilitare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Antecedente penale, reabilitare

Bună ziua, cum înțelegem termenul "antecedente penale" atunci când a intervenit reabilitarea? In anunțul unui concurs de selecție pentru posturi de executie in cadrul unui penitenciar este specificat: participantul sa nu aibă antecedente penale, sa nu fie in curs de urmarire penală sau de judecată pentru săvârșirea de infracțiuni. Dacă candidatul a fost reabilitat, si acum cazierul este fără mențiuni, se mai considera a avea antecedente penale? Va mulțumesc, o zi buna!
Cel mai recent răspuns: Lonapak , utilizator 17:14, 3 Octombrie 2021
In cazul dvs, eu le inteleg asa cum scrie, "antecedente penale" chiar daca a intervenit reabilitarea.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sanse de castig ale procesului am ? ruller ruller Buna ziua, este vorba de conditiile ce trebuiesc indeplinite pentru a fi admis in doua institutii de stat diferite: [b]1. Administratia ... (vezi toată discuția)
Nu siu ce sa fac aurel71 aurel71 in 1993 am fost condamnat cu suspendare la 3 ani acum vreau sa-mi fac dosar pentru a da la politie a-s vrea sa stiu daca imi va aparea chiar daca in cazierul ... (vezi toată discuția)
Caz de nedemnitate alexxmarginean alexxmarginean Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns, am fost condamnat pt savarsirea infractiunii de vatamare corporala grava, mi-a trecut termenul de incercare prin ... (vezi toată discuția)