avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... plata salariat infectat cu Covid-19
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

plata salariat infectat cu Covid-19

Cum pontam si platim un salariat infectat cu Covid 19, care se afla in izolare si nu a primit inca certificat de concediu medical pentru luna septembrie. Certificatul va fi eliberat la iesirea din izolare .
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:18, 4 Octombrie 2021
Il pontati in concediu medical care se elibereaza nu mai târziu de 30 de zile calendaristice de la data ultimei zile a încetării perioadei de izolare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma confrunt cu urmatoarea problema: in perioada 25.01 -31.01.2022 ... juridic dana juridic dana Ma confrunt cu urmatoarea problema: in perioada 25.01 -31.01.2022 m-am aflat in izolare, avand decizie eliberata de DSP in acest sens. Pana in prezent nu mi ... (vezi toată discuția)
Predare certifical medical izolare cristina velescu cristina velescu Buna ziua! As avea si eu o intrebare legata de concediul medical pt cei confirmati pozitivi cu covid.Problema este ca medicul de fam nu vrea sa elibereze ... (vezi toată discuția)
Când se face plata indemnizației de concediu medical pentru izolare (covid-19)? DianaCM DianaCM Când se face plata indemnizației de concediu medical pentru izolare (COVID-19)? Sunt în izolare (contact direct) și urmează să mi se emită decizia de ... (vezi toată discuția)