avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Amenzi constructie finalizatat pt nerespectare RLU
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Amenzi constructie finalizatat pt nerespectare RLU

Se pot aplica sanctiuni contraventionale pe o cladire receptionata si inscrisa in cartea funciara, pe drept de nerespectare RLU la constructie?
Exista vre-un termen de prescriere?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Construcție fără autorizație. care este procedura de intrare în legalitate? ludo ludo Buna ziua, Scuze daca nu am ales forumul corespunzator, rog mediatorul sa-l dirijeze corect. O cunostinta , fara acces la internet, ar vrea sa stie cum ar ... (vezi toată discuția)
Prescriere contraventii in constructii si taxe datorate capella capella Buna, Ma confrunt cu urmatoarea situatie.Pe 22 noiembrie 2002 mi s-a eliberat autorizatie de contructie pentru executarea unui imobil P+1E.Pe parcursul ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie pe teren privat pescaru_f pescaru_f Buna ziua , am o problema si am nevoie de ajutor ,am construit o casa pe terenul meu aflat in sectorul 1 ,fara autorizatii de constructii . Am cinci ani si ... (vezi toată discuția)