avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua. De ce cod CAEN am nevoie pentru vanzarea de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua. De ce cod CAEN am nevoie pentru vanzarea de servicii ...

Buna ziua. De ce cod CAEN am nevoie pentru vanzarea de servicii medicale online? ( mai exact gimnastica medicala). Eu am firma pe cod CAEN 8690 dar am inteles ca nu mai pot adauga alt cod CAEN secundar.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:41, 10 Octombrie 2021
Buna ziua ,

Puteti adauga alte coduri CAEN, in mod suplimentar.

Trebuie sa reglementati, in mod corespunzator, termenii si conditiile de utilizare a site-ului.

Avand in vedere faptul ca veti colecta date sensibile, despre starea de sanatate a persoanei, precum si alte date sensibile, trebuie sa reglementati foarte atent politica de confidentialitate.

Trebuie sa respectati, intocmai, normele GDPR, altminteri, amenzile sunt ridice, pot atinge pana la 4 %, din cifra de afaceri.

Multumesc. Totusi, DSP ma obliga sa am cod caen unic pe actul constitutiv.
dvs doar vindeti serviciile sau le si prestati?
Le și prestez
Sper ca aceasta prestatie este fizica, nu online. In al doilea caz, nu este o prestatie in sine. Dar iata un link detaliat: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen - cursuri de puericultura ContSters193350 ContSters193350 Buna ziua, Intentionez sa deschid un SRL - centru pentru consilierea gravidei, cursuri gravide, cursuri de puericultura, gimnastica gravide, kinetoterapie, ... (vezi toată discuția)
ce cod caen pot adauga? doinatruica doinatruica Am o platforma care are codul caen 4619, dar vreau sa creez o retea de servicii medicale online si in clinica. Ce cod CAEN pot adauga? (vezi toată discuția)
Adaugarea unor coduri caen in actul constitutiv si autorizarea lor la punctul de lucru Flory111 Flory111 Buna ziua, Detin un cabinet de intretinere corporala si cosmetica unde am cod principal de activitate 9604 si secundar 9602. As vrea sa adaug in actul ... (vezi toată discuția)