avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... buna ziua! restaurantele functioneaza acum cu ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

buna ziua! restaurantele functioneaza acum cu restrictii, in ...

buna ziua!
restaurantele functioneaza acum cu restrictii, in Cta incidenta a trecut de 6 la mia de locuitori, restaurantele functionand acum doar pentru cei care sunt vaccinati, capacitate 50% daca nu ma insel... ma inereseaza sa stiu daca mai pot beneficia de somaj tehnic de la stat in aeste conditii.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! tinand cont de decizia luata aseara conform careia ... Dede88 Dede88 Buna ziua! Tinand cont de decizia luata aseara conform careia doar cei vaccinati cu doza completa au voie sa participe la evenimente private... Voiam sa intreb ... (vezi toată discuția)
Responsabil pentru verificarea certificatului verde al clientilor? Konya Tunde Konya Tunde Buna ziua! Detinem un mic restaurant intr-un oras unde rata de infectie este intre 3-6 pe mia de locuitori. Din hotarare reiese ca putem sa deschidem ... (vezi toată discuția)
Decontare 41.5% oug 92/2020 nicoleta.mantu1 nicoleta.mantu1 Pentru o societate Horeca-restaurante care a beneficiat de somaj tehnic pentru intreruperea activitatii si care incepand cu 1 iunie 2020 cand s-au deschis ... (vezi toată discuția)