avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Reducerea de student pentru muzee, teatre și alte ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Reducerea de student pentru muzee, teatre și alte ...

Bună ziua!

Reducerea de student pentru muzee, teatre și alte evenimente culturale se poate acorda și studenților peste 26 de ani? Întreb deoarece în ceea ce am citit în legea educației naționale nr. 1/2011, limita de vârstă este menționată doar pentru reducerile la transport. Pentru evenimente culturale si muzee este trecut doar cuvântul "studenți".
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:50, 8 Octombrie 2021
art.205
..
(3) Studenții beneficiază de tarife reduse cu 75% pentru accesul la muzee, concerte, spectacole de teatru, operă, film, la alte manifestări culturale și sportive organizate de instituții publice, în limita bugetelor aprobate.

ăcând aplicarea principiului “ubi lex non distinguit, nec nos distinguere debemus” (unde legea nu distinge, nici noi nu putem distinge) este evident faptul ca , nu exista limita de varsta in aceasta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii de interes public marcel.damaschin marcel.damaschin \"Persoana\" se refera la individ, sau orice persoana, fie ea fizica, ori juridica? (vezi toată discuția)
Pensia alimentara kitty35 kitty35 Chiar daca merge la o facultate particulara?Multumesc (vezi toată discuția)
Concediu maternitate Elena Chiriac Elena Chiriac va deranjez cu o intrebare...stiu ca angajatii birourilor notariale (consilier juridic) beneficiaza de reduceri pana la 90% din onorariul perceput de catre ... (vezi toată discuția)