avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Am fost in CCC cu primul copil pana in 5 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Am fost in CCC cu primul copil pana in 5 aug. 2021,din ...

Buna ziua! Am fost in CCC cu primul copil pana in 5 aug. 2021,din 5 aug pana in 6 sept cand a implinit fetita 2 ani am fost in concediu medical platit cu 75%.Momentan sunt in concediu prenatal cu al doilea copil si urmeaza sa nasc in 5 nov.Veniturile de pe aceste doua concedii fiind mult mai mii decat indemnizatia avuta la primul copil,as vrea sa stiu cum imi va afecta Ccc ptr bebe 2. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:15, 9 Octombrie 2021
Indemnizatiile de concediu medical intra in calculul indemnziatiei CCC. Insa , in situația în care persoana care a beneficiat de concediu și indemnizație pentru creșterea copilului naște unul sau mai mulți copii ori se află într-o nouă situație dintre cele prevăzute la art. 8 alin. (2) din OUG 111/2010 într-o perioadă de până la 12 luni de la finalizarea concediului pentru creșterea copilului anterior, dacă din calculul indemnizației rezultă un cuantum al indemnizației lunare pentru creșterea copilului mai mic decât cuantumul indemnizației primit anterior nașterii celui din urmă copil, se acordă indemnizația lunară pentru creșterea copilului primită pentru copilul anterior.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Octombrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie bebe2 Lidia96 Lidia96 Buna ziua! Fetita mea împlinește 1 an in luna iunie 2020. La sfârșitul luni mai voi avea al doilea copil. Voi beneficia de indemnizatie daca pentru fetita ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc pentru al doilea copil FloriRS FloriRS Clarificare calcul cuantum indemnizatie bebe 2. Momentan sunt in CCC pentru bebe 1 (nascut pe 3 iunie 2016). Urmeaza sa incep munca pe 2 Aprilie 2018, cu 62 de ... (vezi toată discuția)
Buna seara, momentan ma aflu in ccc pana in aprilie cand bebe ... NicoletaMC NicoletaMC Buna seara, momentan ma aflu in CCC pana in aprilie cand bebe 1 implineste 2 ani, contractul meu de munca s-a incheiat pe durata CCC mai exact in sept 2019 ... (vezi toată discuția)