avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Returnare bani evenimente
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Returnare bani evenimente

Bună seara
Pe data de 19 septembrie am fost sa închiriez o sala pr un majorat. Oameni super ok. Am plătit avansul de 1000 lei. La sfârșitul lunii am sunat sa întreb cum sta treaba cu restricțiile în restaurant, unde mi s a spus ca vor veni persoane cu test sau vaccin covid, mi s a comunicat sa revin în apropierea evenimentul, am sunat pe data de 8 octombrie sa întreb dacă banii se pot restitui, unde a început negocierile schimbarea datei.. normal ca nu se poate face majoratul la anul, mi s a comunicat ca banii nu pot fi restituiti. Menționez ca: nu am primit chitanta, doar o simpla semnătura pe un simplu caiet al lor scris de mana și doar suma data evenimentului și numele, nu am fost informata ca banii nu se returnează, nu am completat nici un formular. Ce pot face în situația aceasta?
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Octombrie 2021
Larisa17, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 06:03, 9 Octombrie 2021
Sa contactati un avocat (pentru a le trimite macar o notificare avocatiala), aici e doar un forum de discutii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare avans eveniment - forta majora tma_alleex tma_alleex Buna ziua, Acum 8 luni de zile am incheiat un contract cu unul dintre localurile de nunti din apropiere de Bucuresti. Avansul platit pentru data de 2 mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, o sa adresez mai multe intrebari legate cam de acceasi ... sole_io sole_io Buna ziua, o sa adresez mai multe intrebari legate cam de acceasi situatie certificatul verde. acum 10 zile avand simtome specifice infectarii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! tinand cont de decizia luata aseara conform careia ... Dede88 Dede88 Buna ziua! Tinand cont de decizia luata aseara conform careia doar cei vaccinati cu doza completa au voie sa participe la evenimente private... Voiam sa intreb ... (vezi toată discuția)