avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Judecătorul de drepturi și libertăți poate ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Judecătorul de drepturi și libertăți poate redeschide un ...

Judecătorul de drepturi și libertăți poate redeschide un dosar penal clasat dacă se constată că nu s au depus toate diligentele necesare rezolvării? Mai exact 90 la sută nu s a făcut nimic așteptându se termenul prescripție.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: costel5 , utilizator 15:00, 10 Octombrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Am inteles. Trebuie sesizat organul ierarhic superior. In speță procurorul șef al P. D.p.l. Tribunal.
Va multumesc de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redeschidere dosar penal Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU BUna seara ! Se poate redeschide un dosar penal solutionat prin NUP deoarece fapta nu se regaseste in Codul penal . Am depus contestatie la procurorul ... (vezi toată discuția)
Redeschidere urmărire penală maxcri maxcri Buna ziua. Va supun atentiei o speţă interesantă. în anul 2015 am depus la parchet o plangere penala fata de un ofiter de politie pentru savarsirea ... (vezi toată discuția)
Camera preliminara art 355 cpp neculaighionea neculaighionea cand un procuror de la o instanta superioara(tribunal) emite ordonanta prin care claseazacauza si trimite la un parchet inferior(competent, jud) pentru ... (vezi toată discuția)