avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... deces presedinte asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

deces presedinte asociatie de proprietari

Buna seara,
Care este procedura in cazul in care are loc decesul presedintelelui unei asociatii de proprietari?
Din ce ne-am documentat ar trebui sa fie convocata cu 50%+1 adunarea generala a membrilor asociatiei si sa se aleaga un nou presedinte.Exista un document tipizat in acest sens?
Mai departe care este procedura?Trebuie mers la tribunal cu acest document?Trebuie mers la registrul comertului?Unde trebuie facuta notificarea cu noul presedinte ales?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: steef , utilizator 08:36, 11 Octombrie 2021
Buna seara, in cazul decesului presedintelui trebuie facuta adunare generala si ales alt presedinte cu 50+1 voturi. Se face proces verbal al AG si atat.
Va multumesc!
Mai are cineva un alt raspuns?
Provizoriu,pentru 6 luni atributiile presedintelui de asociatie pot fi exercitate de catre un memebru al comitetului sau de intreg comitetul executiv
Documentul de alegere presedinte de asociatioe este procesul verbal al adunarii generale a membrilor proprietari
Copie dupa PV se comunica la serviciul specializat din primarie si la judecatoria teritoriala
Nu inteleg ce implicare are peimaria in asociatia de proprietari!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul membrilor comitetului executiv Niculescu Gella Niculescu Gella Bună seara! In cadrul asociației de proprietari din care fac parte a avut loc o ședință de adunare generală și a fost ales un nou președinte și un ... (vezi toată discuția)
Demisia unui membru din comitet cfelicia cfelicia Va rog sa-mi spuneti daca s-a procedat corect: Vicepresedintele asociatiei de proprietari si-a dat demisia Comitetul executiv a desemnat in locul acestuia un ... (vezi toată discuția)
Modificare numar membri comitet executiv emilia160189 emilia160189 Buna ziua, Un comitet executiv este format din 5 membri inca de la infiintarea Asociatiei de proprietari. Numarul membrilor nu figureaza in statut sau in ... (vezi toată discuția)