avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Există bază legală sa fii ținut la locul de muncă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Există bază legală sa fii ținut la locul de muncă 168 ore ...

Există bază legală sa fii ținut la locul de muncă 168 ore continuu fără sa poți pleca acasă și să ți se interzică libertatea?Practic să lucrezi 7 nopți la rand cate 12 ore și să ai 12 ore de asa-zisa odihnă intr-un dormitor comun unde nu te poți odihni și iar 12 ore tură de noapte?Care e bază legală pentru acest "arest" la locul de muncă?
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 19:37, 13 Octombrie 2021
Nu există așa ceva în regulamentul intern,doar sa ramai.peste program să termini lucrări,sa eviți accidente,ore suplimentate,nu o săptămână sa fii lipsit de libertate.
Puteti sesiza ITM-ul.
Nu am nimic de reclamat la ITM ,nimic referitor la muncă, ci ce se întâmplă după muncă:lipsirea de libertate nu la politie trebuie reclamată?
Consmenul la locul de munca nu inseamna lipsirea de libertate.
Nu furnizati detalii despre ce loc de munca este vorba. Fiind in pandemie, DSP impreuna cu ISU pot propune masuri, altele decat cele din legislatia centrala, nu neaparat consemnare la locul de munca.

Alte discuții în legătură

Timp de odihna micro40 micro40 Buna ziua. as dori sa stiu care este timpul de odihna dupa 8 ore de munca , timp in care eu nu pot fi chemat din nou la munca. Mentionez ca lucrez in ture de 8 ... (vezi toată discuția)
Prestare munca normata in aceeasi zi in care incepe co ContSters309014 ContSters309014 Buna ziua, Am o problema in ceea ce priveste faptul ca in ziua când am intrat in CO planificat am prestat un numar de 7 ore de munca in regie. Cum este ... (vezi toată discuția)