avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... La distanta de 2 imobile de casa noastra ,cineva a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

La distanta de 2 imobile de casa noastra ,cineva a deschis o ...

La distanta de 2 imobile de casa noastra ,cineva a deschis o firma de funebre.Este legal sa parcheze masinile pe trotuar si noi sa fim obligati sa trecem zilnic ( de cateva ori pe zi si cand deschizi poarte vezi obiectele)pe langa ele? Firma are 2 fatade 1 pe strada principala si a 2 -a pe strada noastra..Suntem persoane care sincer chiar ne este foarte greu sa vedem acele obiecte.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:48, 11 Octombrie 2021
1. daca firma are toate autorizatiile ea functioneaza legal. nu polueaza, nu tulbura linistea publica, nu contravin bunelor moravuri...
2. despre legalitatea parcarii masinilor, intrebati primaria/ politia locala. ele reglementeaza circulatia rutiera.
Ultima modificare: Luni, 11 Octombrie 2021
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcarea unei masini langa gardul vecinului diana1106 diana1106 Bunaziua. intre mine si vecinul meu se afla o alee....iesirea lui se face pe alee, eu in schimb am 2 iesiri din curte, din fata pe strada principala pe unde e ... (vezi toată discuția)
Legi parcare autoturism LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Stie cineva ceva legi care reglementeaza parcarile in Romania la modul general? De asemenea, stie cineva ceva legi care permit unor firme private ... (vezi toată discuția)
Spatiul din fata casei serban008 serban008 Buna ziua, Pe strada pe care locuies daca ajung acasa dupa ora 18:30 nu prea mai gasesc locuri de parcare. In fata blocului meu este o casa si cand se ... (vezi toată discuția)