gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Moldoveanu Dana 
	    	Utilizator

Moldoveanu Dana 
	    	Utilizator	    

Divorț puteti introduce oricand nu asta e problema,greșeala a fost ca ati permis ca cele 2 minore sa nu stea cu dvs,e foarte complicat să.obtineti acum domiciliul.Discutati cu un avocat,astfel de situații.taraganate ajung să se complice nerezolvate la timp.
 Moldoveanu Dana 
	    	Utilizator

Moldoveanu Dana 
	    	Utilizator	    

cererea se depune la judecatoria de pe raza ultimului domiciliu comun.
fetitele sunt la el de 2 ani ? daca da, putin probbail sa le luati daca sunt bine ingrijite.
 gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 Bogdana2019	                   

Bună ziua. Sunt căsătorită de 2 ani și avem o fetiță de 1 anișor. Doresc să divorțez întrucât soțul bea foarte mult și destul de des. De fetiță ... (vezi toată discuția)
	                    Bogdana2019	                   

Bună ziua. Sunt căsătorită de 2 ani și avem o fetiță de 1 anișor. Doresc să divorțez întrucât soțul bea foarte mult și destul de des. De fetiță ... (vezi toată discuția)

adela_l	                   

Buna ziua! Problema mea este urmatoarea: am divortat in urma cu 13 ani. Dupa o perioada de timp ne-am impacat si, de dragul copiilor, am hotarat sa convietuim ... (vezi toată discuția)
	                    adela_l	                   

Buna ziua! Problema mea este urmatoarea: am divortat in urma cu 13 ani. Dupa o perioada de timp ne-am impacat si, de dragul copiilor, am hotarat sa convietuim ... (vezi toată discuția)

yuncu	                   

salut sunt casatorita de 2 ani. sotul meu cred ca e paranoic dintotdeauna a fost insa eu nam stiut pina am inceput sa traim impreuna, se enerveaza pe lucruri ... (vezi toată discuția)
	                    yuncu	                   

salut sunt casatorita de 2 ani. sotul meu cred ca e paranoic dintotdeauna a fost insa eu nam stiut pina am inceput sa traim impreuna, se enerveaza pe lucruri ... (vezi toată discuția)