avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pt angajare mi se cere adeverinta stagiu de cotizare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pt angajare mi se cere adeverinta stagiu de cotizare C.A.S.,dar ...

Pt angajare mi se cere adeverinta stagiu de cotizare C.A.S.,dar de 2 ani pana in prezent nu am avut loc de munca.Cum procedez,de unde iau adeverinta?
Cel mai recent răspuns: lauragabi1 , utilizator 20:11, 13 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De la Casa de Pensii se obtine asa ceva.
Daca scriu o declaratie pe proprie raspundere ca nu am lucrat doi ani,mai este necesara adeverinta?Multumesc!

Cornel Vasile a scris:

De la Casa de Pensii se obtine asa ceva.

Intrebati angajatorul ..el este care decide actele necesare angajarii.
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 14 Octombrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta cu stagiul de cotizare pe ultimele 6 luni de la locul anterior de munca LD23 LD23 Buna seara, In vederea angajarii, mi-a fost solicitata o adeverinta cu stagiul de cotizare (nu stiu exact daca pentru sanatate sau pensie) pe ultimele 6 ... (vezi toată discuția)
Model adeverinta pensie modimpex modimpex Buna ziua! Am o rugaminte: am avut un angajat, pensionar limita de varsta, care imi cere o adeverinta pentru casa de pensii ca sa i se ia in calcul si ... (vezi toată discuția)
Angajare - ajutor acte necesare ContSters171121 ContSters171121 Buna ziua. Ur meaza sa ma angajez. Angajatorul mi-a dat o lista cu documentele pe care le solicita, dar nu inteleg anumite cerinte. Va rog sa mi le ... (vezi toată discuția)