avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna! Mă poate ajuta cineva, va rog. Cat costa ca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna! Mă poate ajuta cineva, va rog. Cat costa ca bunica mea ...

Buna! Mă poate ajuta cineva, va rog. Cat costa ca bunica mea sa imi treaca casa pe numele meu? Si unde trebuie sa merg? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 20:05, 14 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,
Trebuie să mergeți la notariat. Doar notarul vă poate spune cât vă costă.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In functie de tipul de act juridic prin care vi se transmite proprietatea preturile pot diferi. Luati legatura cu un notar public, discutati variantele, precum si costurile aferente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament sau contract vanzare cumparare starry starry Buna ziua, As dori sa aflu cum sa procedez in cazul in care bunica mea doreste sa-mi faca acte de proprietar pe apartamentul detinut de aceasta. Atat bunica ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune - mostenire danutzbv2006 danutzbv2006 Buna ziua, Deoarece m-am confruntat cu problema de a nu reusii sa aflu in avans care sunt costurile unei astfel de proceduri dezbatere succesiune+ mostenire, ... (vezi toată discuția)
Mostenirea "legala" catalinush catalinush buna ziua,am si eu cateva intrebari,in primul rand sa va explic sper ca pe scurt si la obiect despre ce este vorba bunica mea are o casa si niste teren undeva ... (vezi toată discuția)