avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara Imi poate spune cineva daca se adauga la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara Imi poate spune cineva daca se adauga la vechime si ...

Buna seara
Imi poate spune cineva daca se adauga la vechime si functia de presedinte de asociatie de proprietari?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:44, 15 Octombrie 2021
Functiile nu se adauga la vechime .

Potrivit legislatiei actuale, munca prestata in temeiul unui contract individual de munca constituie vechime in munca, De asemenea, anumite situatii/perioade sunt recunoscute ca fiind vechime in munca (de exemplu, perioada de somaj acordata in baza Legii nr.1/1991, perioada concediului pentru cresterea copilului , de la 1 iulie 1977 si pana la data de 01.04.2001 - data abrogarii Legii nr.3/1977 - , perioada in care s-a indeplinit serviciul militar in termen constituie vechime in munca etc.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog enumerați si alte perioade care au ... marcelamateescu marcelamateescu Buna ziua, Va rog sa enumerați și alte perioade care au constituit vechime în muncă conform altor actele normative, pentru care nu s-a datorat contribuție ... (vezi toată discuția)
Articolul 13 din legea nr. 360/2023: constituie stagiu de cotizare ... zzNeluzz zzNeluzz ARTICOLUL 13 din Legea nr. 360/2023: Constituie stagiu de cotizare în sistemul public de pensii: a). perioadele de vechime în muncă realizate până la ... (vezi toată discuția)
Vechimea in munca Artemiza Bcuculeu Artemiza Bcuculeu Buna ziua, As vrea sa stiu daca, perioada efectuării stagiului militar obligatoriu constituie vechime in muncă în toată perioada cât acesta a fost ... (vezi toată discuția)