avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Va rog enumerați si alte perioade care au ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Va rog enumerați si alte perioade care au ...

Buna ziua, Va rog sa enumerați și alte perioade care au constituit vechime în muncă conform altor actele normative, pentru care nu s-a datorat contribuție de asigurări sociale in afara de acest exemplu -șomajul tehnic acordat conform oug nr. 28/2009, oug nr. 4/2010
Ultima modificare: Miercuri, 30 Aprilie 2025
marcelamateescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:07, 30 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Șomajul acordat in baza Legii nr.1/1991, de la 1 iulie 1977 si pana la data de 01.04.2001 - data abrogarii Legii nr.3/1977 - , perioada in care s-a indeplinit serviciul militar in termen constituie vechime in munca etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Articolul 13 din legea nr. 360/2023: constituie stagiu de cotizare ... zzNeluzz zzNeluzz ARTICOLUL 13 din Legea nr. 360/2023: Constituie stagiu de cotizare în sistemul public de pensii: a). perioadele de vechime în muncă realizate până la ... (vezi toată discuția)
Buna seara imi poate spune cineva daca se adauga la vechime si ... matiuta matiuta Buna seara Imi poate spune cineva daca se adauga la vechime si functia de presedinte de asociatie de proprietari?Va multumesc. (vezi toată discuția)
Vechime in munca in timpului somajului...tehnic. Livius74 Livius74 Buna ziua ! 1) In anii 1993 - 2000 am lucrat la o firma cu carte de munca, pe perioada iernii in jur de 3 luni pe an ne bagau in somaj tehnic ( asa ne ... (vezi toată discuția)