avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Comercializare decorațiuni handmade din boabe de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Comercializare decorațiuni handmade din boabe de cafea.

Buna ziua. Fac decorațiuni handmade din boabe de cafea - copăcei, căni decorate, etc. Vreau sa le vând în magazine. Adică să pot face contracte cu supermarket-uri de construcții și să le vând acolo. Puteți, va rog frumos, sa mă ajutați cineva, sa îmi spuneți ce coduri Caen trebuie sa selectez, la fel, ce fel de contabilitate mă așteaptă? Adica va trebui să plătesc TVA la stat sau nu?
Ultima modificare: Duminică, 17 Octombrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: sveta izbash , utilizator 18:55, 18 Octombrie 2021
Va mulțumesc foarte foarte mult!
Poate cineva sa îmi spună : pentru decorațiuni ar fi mai bine sa îmi fac întreprindere individuală, PFA sau SRL? Care dintre ele e mai convenabilă pentru mine?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infintare firma transport marfa nastasecornel nastasecornel Doresc sa infiintez o firma de transport marfa.Detin o autoutilitara de 3,5 tone. Veau sa am o contabilitate simpla chiar poate fara contabila. Sa fie ... (vezi toată discuția)
Înființare firmă Dana.t Dana.t Bună seara,apelez din nou la dumneavoastră pentru a mă indruma. Doresc să înființez o firmă de transport marfă intern și internațional și aș dori ... (vezi toată discuția)
Îi/pfa/srl? sveta izbash sveta izbash Buna ziua. Vreau sa îmi deschid o firma de decorațiuni handmade. Am vorbit cu un jurist și el mi-a recomandat sa îmi fac întreprindere individuală. Am ... (vezi toată discuția)