avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua am cumpărat recent o un spațiu de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua am cumpărat recent o un spațiu de depozitare la demisolul ...

Buna ziua am cumpărat recent o un spațiu de depozitare la demisolul unui bloc , eu acolo vreau sa îmi fac un salon de înfrumusețare și trebuie sa trec imobilul din spațiu de depozitare in spațiu de comerț problema este ca vecini nu vor sa îmi dea aprobarea fără nici un motiv. Doar ca nu vor ei. Ce pot face legal in acest sens? Menționez ca vreau sa fac scara exterioara din balconul meu fără a avea acces clientele prin scara blocului
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:50, 16 Octombrie 2021
Ce pot face legal in acest sens?

Instanta
Initial incercati sa sensibilizati proprietarii
Daca acestia raman fermi pe pozitie,ramane instanta,dar nici acolo nu se asigura hotarare favorabila dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul asupra balconului vasileemil vasileemil Buna ziua, Va rog sa imi dati un sfat referitor la urmatoarea problema: Am achizitionat recent un apartament compus din doua camere si un balcon, care ... (vezi toată discuția)
Salutare tuturor! va scriu cu o problema legata de un vecin de ... Kasmania86 Kasmania86 Salutare tuturor! Va scriu cu o problema legata de un vecin de bloc cu probleme de comportament. Blocul in care locuiesc, nu are asociație de proprietari. ... (vezi toată discuția)
Spatiile comune de la bloc un_locatar un_locatar Salutare tuturor, Am si eu o problema ( mai \\"complexa\\" ) cu spatiile comune de la bloc si anume cu spatiul comun ce face trecerea de la ultimul nivel ... (vezi toată discuția)