avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua am si eu o nelamurire. Sunt anul 2 la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua am si eu o nelamurire. Sunt anul 2 la facultate si ...

Buna ziua am si eu o nelamurire. Sunt anul 2 la facultate si anu trecut am primir bursa sociala si de merit. Vreau sa aplic si anul acesta pentru bursa sociala si vreau sa știu daca se ia in calcul in declaratia de venit aceste burse.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:00, 18 Octombrie 2021
Din art.14 din Criteriile din 27 februarie 2017 de acordare a burselor și a altor forme de sprijin material pentru studenții și cursanții din învățământul superior de stat, învățământ cu frecvență, nu reiese clar daca intra sau nu la determinarea venitului lunar mediu net al familiei studentului.

Insa pentru mai multa ssiguranta intrebati la Ministerul Educatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii de master finantate de la bugetul de stat si bursa de studiu Elenauj Elenauj Buna ziua! Sunt absolventa a facultatii de farmacie durata de studii 5 ani (pe diploma de licenta precizeaza ciclul 1 de studii de licenta comasat cu ciclul 2 ... (vezi toată discuția)
Bursa socială student waresta waresta Buna ,am primit o sumă de bani prin money gram pot pierde bursa socială de la facultate? (vezi toată discuția)
Neacordare bursa de performanta la facultate. nicolae4 nicolae4 Bună seara! Fiica mea este studenta în anul II la Universitatea București, Facultatea de Drept. La sfarsitul anului al II-lea a obtinut media 8,80 (seria ... (vezi toată discuția)